Процедури

Лечение на Целулит

Публикуван Целулит

1

lechenie na celulitЛечението на целулит може да е ефективно само когато намерим и премахнем причините за неговата поява. Всеки човек има различен начин на живот. От нас зависи дали ще претоварим организма си през годините с всичко, което предизвиква оформянето на целулит.

Забележка: За детайли виж статията Какво е целулит

Какво е Целулит

Публикуван Целулит

1

Какво представлява целулита и как се образува

kakvo e celulit i kak se poiaviavaИма много определения за това какво е целулита и как се появявя. Накратко, целулита е симптом на токсичност, който се изразява в комплексно нарушение на структурата и функциите на кожата.

Това засяга кръвоносните съдове, лимфопотока и хормоналната дейност на организма. И тъй като става дума за целулит, тук ще говорим за кожата. Кожата има няколко слоя:

Степени на Целулит

Публикуван Целулит

1

Степените на целулит са 6. За да знаете колко антицелулитни процедури са ви нужни, как ще протече цялостното лечение на целулит и колко време ще отнеме, трябва да определим степента на целулит.

ЦЕЛУЛИТ ПЪРВА СТЕПЕН

1-va-stepenВидими признаци: Пре-целулитна степен, при която няма видими признаци, въпреки, че синините и порязванията заздравяват бавно. При леко притискане между показалеца и палеца, кожата показва малък ефект на "портокалова кожа".

Вътре в тялото: Общо забавяне на притока на кръв през микроциркулацията и венозния / лимфен дренаж. Притока на кръв в малките вени и капиляри е почти в застой: лимфна течност започва да се натрупва в тъканите и някои протеини могат да се отделят от течността и да образуват фибри. Тъканите ще бъдат по-податливи на образуване целулит и задържане на течности.

Copyright © 2013-2015 anticelulitni.com. Изработка на сайт от 3dwebdesign.org

Real Time Web Analytics