Детоксикация за отслабване и целулит

Публикуван Йонитерми

detoksikacia za otslabvane i celulitАко търсите детоксикация за отслабване и премахване на целулит с трайни резултати, отговорът е IONITHERMIE Algae Detox. Това са процедури за детоксикация, които са насочени към най-трудните зони за отслабване и целулит.

Забележка: Научете повече за терапията Йонитерми в статията Антицелулитни процедури 

Детоксикация за отслабване с Йонитерми процедури

Йонитерми процедурите подпомагат процеса на отслабване и премахване на целулит чрез детоксикация. Всички елементи, които участват в процедурата неутрализират киселинните процеси в тялото и елиминират токсините.

Йонитерми действа ефикасно като използва йони, етерични масла, лечебна глина, водорасли и самата електросимулация.

Йонофореза е основен метод за детоксикация или изчистване на организма. Йонитерми ви осигурява отслабване чрез прилагане на йонофореза върху проблемните зони.

Йоните привличат като магнит токсините и от друга страна алкализират тъканите. Те унищожават вредните бактерии и подсилват имунната система. Това е йонна детоксикация, която изчиства нашето тяло от токсини наред с останалите детокс компоненти на процедурите Йонитерми.

Лечебната глина (бентонитова глина) е изключително богата на микроелементи. Между тях са калий, калций и още стотина други минерали. Глината извлича токсините и излишните течности от организма.

Водораслите са богати на аминокиселини, изобилистват на хлорофил, микроелементи и витамини за да се стимулират клетъчния метаболизъм.

Електростимулация на мускулите и ароматерапия  са неотменна част от процедурите. Електрическите импулси унищожават бактерии и вируси и потушават възпалителните процеси в клетките. Електростимулацията тонизира мускулите и помага за ефективно оформяне и стягане на тялото. 

IONITHERMIE терапията е детоксикация за отслабване, която въздейства върху цялостното изчистване на организма. Тя подпомага изхвърлянето на токсини чрез кожата и останалите детокс органи.

Детоксикацията е природна даденост, която тялото ни извършва непрекъснато. И тъй като съвременния начин на живот нарушава функциите на организма, а оттам и неговата способност за детоксикация, чрез процедурата Йонитерми ние подпомагаме процеса отвън.

Успешна детоксикация за отслабване се постига и чрез изчистване на черния дроб, който има над 500 функции. Черния дроб преобразува мазнините в глюкоза, а мускулите използват глюкозата за енергия. Черния дроб е филтър, през който преминава всичко, което приемаме отвън, включително и органични отпадъци като мъртви клетки.

Както виждате, ефективна детоксикация за отслабване и премахване на целулит започва с цялостна програма за изчистване на организма. В нея трябва да включите богати на антиоксиданти храни и хранителни добавки за изчистване и хранене на клетките, детокс терапии и специални упражнения.

Защо е нужна детоксикация за отслабване и целулит

Често хората си мислят, че са с наднормено тегло защото приемат повече храна. Главната причина за появата на целулит и напълняване е в наситения с токсини съвременен начин на живот. За съжаление, токсините срещу които се борим имат неорганичен характер. Този факт затруднява естествената способност на тялото да се изчиства, затова е необходима детоксикация на организма за отслабване.

Мастните клетки са най-безопасното място за складиране на токсините, които не са изхвърлени от организма. Това са така наречените мастно-разтворими токсини. Те навлизат в клетките и причиняват затлъстяване, целулит, задържане на вода и трудни за лечение възпаления.

Много хора се чудят защо не отслабват на определени места. При мъжете проблемните области са в областта на корема и паласките. При жените, проблемните зони са корем, крака, ръце, паласки около талията и по гърба, и дупето.

Всички тези зони не са случайни. Те се намират близо до лимфните възли, което е основен показател за токсичност и затлачване на организма. Мъжете имат по-малко на брой мастни клетки, като основата част от тях са в зоната на корема. При тях опасността от влошаване на здравето идва от факта, че натрупват мазнинини в непосредствена близост до сърцето.

Затрудненото отслабване и премахване на целулит идва от факта, че излишните мазнини играят ролята на хормонален орган. Накратко, те подават грешни сигнали към съответните рецептори и водят до увеличаване на мастната тъкан. Детоксикацията е основен фактор за регулирането на метаболизма и хормоналния баланс.

Откъде идват токсините?

Целулитът и напълняването никога не са били проблем преди. Те са част от многобройните нови заболявания в наше време, причинени от токсини. Още повече, ние сме свикнали с тях до такава степен, че ги приемаме за нещо нормално. Всъщност, наднорменото тегло и портокаловата кожа са показатели за токсичност, което си е медицински проблем.

Ето няколко примера за токсини, които навлизат в кръвта ни ежедневно: аспартам в дъвки, сокове, торти и др., флуорид в пастите за зъби, алуминий в дезодорантите, нано-частици в дрехите и обувките, царевичен сироп в храната и напитките, тежки метали в храната, водата и въздуха, медикаменти, пестициди, ароматизатори и оцветители.Тези токсини имитират естествените хормони и напълно объркват хормоналната ни система.

Едновременно с това, токсините замърсяват и затрудняват черния дроб, белия дроб, стомашните функции, кожата и т.н. Не е трудно да разберем защо не можем да се справим с нещо елементарно като изгаряне на мазнини и отслабване в определени зони, както и с лечението на целулит.

За безплатни консултации, процедури и повече детайли позвънете на тел.0886 161 935

Посетете нашата facebook страница Антицелулитни Процедури за Отслабване Ionithermie за актуални събития, промоции и новини.

AddThis Social Bookmark Button

Copyright © 2013-2015 anticelulitni.com. Изработка на сайт от 3dwebdesign.org

Real Time Web Analytics