Антицелулитни Процедури Йонитерми в София

Публикуван Йонитерми

АНТИЦЕЛУЛИТНИТЕ И ОТСЛАБВАЩИ ПРОЦЕДУРИ ЙОНИТЕРМИ СА ВЕЧЕ В СОФИЯ

процедури за премахване на целулит и отслабване ionithermieНяма по-ефективни антицелулитни процедури от Йонитерми. Oт една страна това са процедури за отслабване в проблемните области, а от друга страна се използват за лечение на целулит и редица здравословни проблеми.

Йонитерми е антицелулитна процедура, която се прилага както на жени така и на мъже. Уникалното в Йонитерми е широкия спектър на въздействие върху организма:

- Премахва целулита, детоксикира и стяга бедрата, ханша, дупето, корема, талията, гърдите и горната част на ръцете.

Забележка: Виж повече в Детоксикация за отслабване

- Моментално отслабване в проблемните зони и оформяне на фигурата

- Мъжете с радост стопяват упоритите паласки и биреното коремче.

- Ефикасни процедури за хора с проблеми като задържане на вода, лошо кръвообращение и бавен метабилизъм.

- Стимулира мускулите и подобрява мобилността при спортисти.

Йонитерми е изобретена през 1979 г. от френски биохимик Olivier Fouche. Първоначално разработена за лечение на артрит много допълнителни предимства стават бързо очевидни. Тези ползи включват детоксикация на тялото, премахване на целулита, отслабване и тонизиране, като същевременно ускорява метаболизма.

Терапията преминава през 7 години клинични изследвания и опити. При 96% от изследваните хора резултатите показват загуба от 2 – 15 см в третираните зони на тялото. Тези резултати се дължат на изключително концентрираните антицелулитни продукти, които съдържат ефективни съставки като гуарана, АТФ, РНК, аминокиселини, етерични масла и микро-водорасли.

През 1983 г. тази невероятна коригираща тялото терапия стартира във Великобритания и оттогава се превърна в любимa антицелулитнa процедурa на десетки милиони доволни клиенти от всички краища на света, включително и знаменитости като Виктория Бекъм, Парис Хилтън и Хайди Клум.

Йонитерми спечели многократно награди като (The Spa Proffessionals Choice от American SPA) и привлече вниманието на медии, вестници и списания в Европа, Австралия и САЩ. (Посетете статията Йонитерми в медиите)

КАК РАБОТИ ЙОНИТЕРМИ?

Йонитерми разбива, неутрализира и елиминира втвърдените синтетични мастно-разтворими токсини, които причиняват образуването на целулит. Това я отличава от всяка друга терапия.

Йонитерми е комбинация от пет процедури, които се прилагат едновременно. Затова я наричат 5 в 1 ре-моделираща тялото терапия. При нея се използват активно пет компонента, които работят заедно директно върху проблема:anticelulitni proceduri ionithermie rezultat

1.Йонофореза (галваничен ток).

Неинвазивна електрическа стимулация, с негативно и позитивно заредени йони. Йоните са много алкални. Те отблъскват токсините далеч от мастните клетки и неутрализират киселинността.

Йонофорезата спомага за ускоряване на кръвообращението и лимфен дренаж. Използва се в медицината за да се улесни проникването на активните лечебни съставки дълбоко в слоевете на кожата.

Йонизацията остава активна в тялото ви между 36 - 48 часа след процедурата.

2. Термична маска (Aroma Clay)

Електропроводима лечебна глина, която съдържа 104 микроелемента. Тя се загрява и става релаксираща маска, която ускорява кръвообращението, подобрява лимфо-потока и отпуска мускулите.

Термичната маска подпомага изхварлянето на излишни течности от тялото и реминерализира кожата. Това стимулира обменните процеси, снабдява тъканите с кислород и хранителни вещества и прочиства организма.

3. Ароматерапия

Антицелулитните процедури Йонитерми използват мощното действие на ароматерапията. Тук ще усетите лечебната сила на етеричните масла от кипарис, бор, авокадо, лимон и върбинка. Етерично масло от Кипарис - увеличава кръвообращението, спомага премахването на токсини и излишни течности от организма и балансира хормоните. Етерично масло от бор – природен диуретик със стимулищо и противо-възпалително въздеиствие върху организма.

Ефектът от етеричните масла е с продължителност между 5 – 7 дни след терапията.

4. Водорасли

Строителен материал за съединителната тъкан, реминерализират кожата и премахват токсините. Заедно с други активни продукти водораслите стимулират, подхранват и лекуват кожата и тялото. Микронизираните водорасли (Algae) са богати на минерали - желязо, йод, калций и магнезий; витамини - А, B, C;хлорофил, микроелементи и морска сол.

5. Мускулна електростимулация с фарадичен ток

Стяга и тонизира мускулите чрез ритмични пулсации. Фарадичен ток се прилага активно от физиотерапевти за възстановяване на слаба и наранена мускулна тъкан. Използва за стимулиране на мускулите, което подпомага циркулацията на кръвта и лимфната система.

Мускулната електро стимулация детоксикира извънклетъчната матрица (мястото, където се синтезира колагена). Така се стимулира синтеза на собствен колаген, което води до здрава, еластична и гладка на кожа.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

  1. Измерване на зоните, които ще бъдат третирани
  2. Фин пилинг на третираните области
  3. Нанасяне на активни съставки: Тоник Silhouette, A + B отслабващи антицелулитни ампули и смес от Afina отслабващ гел и Afferligne стягащ крем.
  4. Нанасяне на приятно топла електропроводима медицинска глина, смесена с водорасли върху зоните, които ви притесняават – корем, бедра, крака, седалищни части, гърди или ръце
  5. Поставяне на електродите и включване на машината.
  6. Маската се отстранява и се нанася успокояващо и рехидратиращо кожата мляко.
  7. Следва повторно измерване и записване на резултатите.

Антицелулитната процедура продължава 1 час.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА МИ НЕОБХОДИМИ?

За да намалите значително целулита или дори да го премахнете са необходими повече процедури. В зависимост от степента на целулита се препоръчват различни пакети, съобразени с вашите индивидуални нужди.

  • За бързо намаляване на сантиметри и първоначална детоксикация – 1 - 3 процедури
  • За лечeние на целулит в ранна степен и умерена детоксикация – до 6 процедури
  • За лечение на целулит с висока степен и интензивна детоксикация – 10 или повече процедури

За трайни резултати продължете лечението на целулит в домашни условия като използвате Йонитерми продукти за домашна употреба, които съдържат същите съставки.

Забележка: За детайли посетете статията Често Задавани Въпроси

 

 

AddThis Social Bookmark Button

Copyright © 2013-2015 anticelulitni.com. Изработка на сайт от 3dwebdesign.org

Real Time Web Analytics